Vesmírne vibrácie
Vesmírne vibrácie
Celý Vesmír je vlnenie.
Každá, aj tá najmenšia subatomárna častica má svoju vlastnú frekvenciu, svoju vlastnú vlnovú dĺžku.
Aj my ľudia, prijímame a vysielame, každý na svojej jedinečnej frekvencii.
Tá sa mení v závislosti od nášho veku, naladenia a úrovne vedomia.
Čím vyššie stúpame po pomyselnom rebríku frekvencií, tým viac (sú)ladíme s Jednotou, so (sú)zvukom Vesmíru a s Bytosťou, ktorá ho stvorila.
Re: Vesmírne vibrácie
.....no a podľa čoho zistím na akej som vlnovej dĺžke???
Re: Vesmírne vibrácie
Všetky tu uvedené frekvencie sú Herzoch (Hz):
najnižšia úroveň je pocit hanby to je frekvencia 20 Hz
nad 30 Hz je pocit viny
50 apatia
75 smútok
100 strach
125 túžba
15o hnev
175 pýcha
2oo je odhodlanie, nebojácnosť
250 nestrannosť
310 ochota
350 prijatie
350 odpustenie
400 pochopenie
500 láska
540 radosť
600 mier
700 až 1000 Hz osvietenie
Ak už toto vieme, tak je nám jasne, o aké emócie sa musíme snažiť vyvolať v sebe, aby sme si zvýšili ich frekvenciu.
najnižšia úroveň je pocit hanby to je frekvencia 20 Hz
nad 30 Hz je pocit viny
50 apatia
75 smútok
100 strach
125 túžba
15o hnev
175 pýcha
2oo je odhodlanie, nebojácnosť
250 nestrannosť
310 ochota
350 prijatie
350 odpustenie
400 pochopenie
500 láska
540 radosť
600 mier
700 až 1000 Hz osvietenie
Ak už toto vieme, tak je nám jasne, o aké emócie sa musíme snažiť vyvolať v sebe, aby sme si zvýšili ich frekvenciu.
Re: Vesmírne vibrácie
... no a čo mám robiť aby som si tie vibrácie zvýšila???
Re: Vesmírne vibrácie
Frekvencie vieme zvyšovať rôznymi spôsobmi.
Myslením - pozitívnym myslením a následne aj konaním v súlade s myšlienkami.
Ľudia, ktorí sú na nízkej frekvencii, nerozumejú tým, ktorí sú na vyššej (!) takže niekedy je potrebne sa snažiť im zvýšiť frekvenciu tak, že sa mi sami znížime na nejakú “medzi-úroveň” napr. namiesto hanby v nich vyvolať hnev a v tej chvíli potom vyvolať lásku – skokom no to je ťažké….
Naše vibrácie ovplyvňuje aj strava.
blízko nuly sú produkty 5 rádu – anorganické minerály a akákoľvek pevná hmota (piesok, hlina, ale napr. i soľ)
30 -150 Hz sú produkty 4 rádu – pozostatky organizmov 3 rádu – ich svaly a šľachy (voláme ich neutrálne mäso)
150 – 200 produkty 3 rádu – živé telá živočíchov a ich šťavy (krv)
200 – 600 produkty 2 rádu – rastliny a plody
600 – 800 produkty 1 rádu – voda, slnko
800 – 1000 základný zdroj potravy – PRÁNA
Vidíme, že v tejto vibračnej hierarchii sa tvoria jednotlivé produkty vždy z vibračne vyšších. PRÁNA sa transformuje do slnečného svetla a vody z ktorých vyrastie rastlina, ktorú zje živočích, po smrti zostane jeho mäso a sa rozpadne. Na konci je hrubý nestráviteľný materiálny odpad.
Ľudia radi kombinujú. Už štipka soli ulahodí našej chuti, ale znehodnotí vibrácie stravy – čím viac soli tým viac klesnú vibrácie. Rovnako jesť zeleninu s mäsom je energetický nezmysel. Z takého obeda sa nedá “vytiahnuť” vyššia frekvencia ako 200 …. hoci veľa ľuďom je i to dosť
Tepelná úprava prispieva k rozkladu vibrácií. Zvlášť rastliny ňou strácajú “kontakt” z druhým rádom ktorý ešte v čerstvo odtrhnutej rastline žije.
Myslením - pozitívnym myslením a následne aj konaním v súlade s myšlienkami.
Ľudia, ktorí sú na nízkej frekvencii, nerozumejú tým, ktorí sú na vyššej (!) takže niekedy je potrebne sa snažiť im zvýšiť frekvenciu tak, že sa mi sami znížime na nejakú “medzi-úroveň” napr. namiesto hanby v nich vyvolať hnev a v tej chvíli potom vyvolať lásku – skokom no to je ťažké….
Naše vibrácie ovplyvňuje aj strava.
blízko nuly sú produkty 5 rádu – anorganické minerály a akákoľvek pevná hmota (piesok, hlina, ale napr. i soľ)
30 -150 Hz sú produkty 4 rádu – pozostatky organizmov 3 rádu – ich svaly a šľachy (voláme ich neutrálne mäso)
150 – 200 produkty 3 rádu – živé telá živočíchov a ich šťavy (krv)
200 – 600 produkty 2 rádu – rastliny a plody
600 – 800 produkty 1 rádu – voda, slnko
800 – 1000 základný zdroj potravy – PRÁNA
Vidíme, že v tejto vibračnej hierarchii sa tvoria jednotlivé produkty vždy z vibračne vyšších. PRÁNA sa transformuje do slnečného svetla a vody z ktorých vyrastie rastlina, ktorú zje živočích, po smrti zostane jeho mäso a sa rozpadne. Na konci je hrubý nestráviteľný materiálny odpad.
Ľudia radi kombinujú. Už štipka soli ulahodí našej chuti, ale znehodnotí vibrácie stravy – čím viac soli tým viac klesnú vibrácie. Rovnako jesť zeleninu s mäsom je energetický nezmysel. Z takého obeda sa nedá “vytiahnuť” vyššia frekvencia ako 200 …. hoci veľa ľuďom je i to dosť
Tepelná úprava prispieva k rozkladu vibrácií. Zvlášť rastliny ňou strácajú “kontakt” z druhým rádom ktorý ešte v čerstvo odtrhnutej rastline žije.