Konštelácie
Re: Konštelácie
hehe
no hej ale de mame postup na strankach postupy niesu
a čo keby si našla postup tak čo potom ?
začneš si tak zarábať?
ja som bola na konšteláciách ...
rozprávala som sa s tou pani ... a spomínala, že dlhe roky pracovala na psychiatrii
určitý postup sa používa aj tam
ale potom su špeciálne dlhodobe kurzy ...
ja mam z toho taký pocit, že je to práca s nevedomím človeka
začneš si tak zarábať?
ja som bola na konšteláciách ...
rozprávala som sa s tou pani ... a spomínala, že dlhe roky pracovala na psychiatrii
určitý postup sa používa aj tam
ale potom su špeciálne dlhodobe kurzy ...
ja mam z toho taký pocit, že je to práca s nevedomím človeka
takze ti smatra do podvedomia? ako pri hypnoze?
bol som na konšteláciách ... a tiekli mi slzy po lícach .
Vyjdu na povrch všelijake veci, ktoré sa človek snaží potláčať a tieto emocie vas brzdia v uspešnom živote.
Tri mesiace po konšteláciách sa mi život začal meniť ...
Ťažko sa to vyjadruje slovami, to si človek musí zažiť a precítiť.
Kto má pocit, že určité veci sa mu v živote nedaria , tak nech skusi tuto terapiu.
Vyjdu na povrch všelijake veci, ktoré sa človek snaží potláčať a tieto emocie vas brzdia v uspešnom živote.
Tri mesiace po konšteláciách sa mi život začal meniť ...
Ťažko sa to vyjadruje slovami, to si človek musí zažiť a precítiť.
Kto má pocit, že určité veci sa mu v živote nedaria , tak nech skusi tuto terapiu.
to musí byť veľmi silná emocia _ ked ti tiekli slzy po lícach
no doteraz som takemuto niečomu neveril ... ale po tej diskusii to skusim som zvedavy co sa potom bude diať
no doteraz som takemuto niečomu neveril ... ale po tej diskusii to skusim som zvedavy co sa potom bude diať
Chcela by som dať všetkým na vedomie, že zakladateľom konštelácii je pán
Bert Hellinger, filozof, teológ, pedagóg, psychoanalytik.
Jeho metóda spočíva v priestorovom postavení štruktúry systému, ktorého prijatím sa klient napája na svoju pôvodnú silu a následne sa rozvíja jeho osobnosť.
Bert Hellinger, filozof, teológ, pedagóg, psychoanalytik.
Jeho metóda spočíva v priestorovom postavení štruktúry systému, ktorého prijatím sa klient napája na svoju pôvodnú silu a následne sa rozvíja jeho osobnosť.
Bola som na konšteláciách.
Je to nevšedný druh terapie - ale účinnej.
Bert Hellinger zistil, že nás ovplyvňujú pocity z predchádzajúcich generácii našej rodiny. A tie vplývajú z podvedomého obrazu, ktorý sa vytvára informáciami v prvých troch obdobiach nášho života detského, prenatálneho a pubertálneho.
Je to nevšedný druh terapie - ale účinnej.
Bert Hellinger zistil, že nás ovplyvňujú pocity z predchádzajúcich generácii našej rodiny. A tie vplývajú z podvedomého obrazu, ktorý sa vytvára informáciami v prvých troch obdobiach nášho života detského, prenatálneho a pubertálneho.
Lydka prosím napíš trošku viacej o tých obdobiach ak ovšem máš poznatky.
Zaujíma ma to.
Zaujíma ma to.