Ekologický pisoár
Re: Ekologický pisoár
že vraj sa dá s tým ušetriť 80% vody ....
nesmrdí to potom náhodou?
nesmrdí to potom náhodou?
ja som sa o to zaujímal k nám do firmy a toto som zistil
Bezvodý pisoár Juma-P1 funguje bez prívodu vody a el. energie. Ušetrí v priemere 115.000 l vody za rok. Juma-P1 Vám zaručí extrémne vysoké úspory v prevádzke, rýchlu návratnosť investícií a maximálnu hygienu a čistotu. Bezvodý pisoár Juma-P1 chráni životné prostredie a šetrí energiu.
dobré nie
Bezvodý pisoár Juma-P1 funguje bez prívodu vody a el. energie. Ušetrí v priemere 115.000 l vody za rok. Juma-P1 Vám zaručí extrémne vysoké úspory v prevádzke, rýchlu návratnosť investícií a maximálnu hygienu a čistotu. Bezvodý pisoár Juma-P1 chráni životné prostredie a šetrí energiu.
dobré nie
to by sa dalo umiestniť aj do kancelárie ???
nechápem ???
a keď by si močil a prišla by nejaká stránka .... alebo sekretárka ????
potom čo by si robil?
a keď by si močil a prišla by nejaká stránka .... alebo sekretárka ????
potom čo by si robil?
nápad to nie je zlý ...
veď by si zamkol pred použitím pisoára dvere ... to dá rozum
veď by si zamkol pred použitím pisoára dvere ... to dá rozum
ale ak by chcel ohúriť sekretárku ....
naschvál by si nezamkol
naschvál by si nezamkol
ja si myslím, že by sa to v tej kancelárii dalo zamaskovať a nikto by ani nevedel, že tam pisoár je
samozrejme ale údržbu pisoára by si každý robil sáám
samozrejme ale údržbu pisoára by si každý robil sáám
inak keď sa tak človek nad tým tak zamyslí tak niečo podobné používajú aj astronauti
fííííííííííííííííha
asi to tak nejako bude , ale veď potom by stačilo použiť a využiť celkovo spracovanie biologického odpadu astronautov tu na Zemi a JE TO
asi to tak nejako bude , ale veď potom by stačilo použiť a využiť celkovo spracovanie biologického odpadu astronautov tu na Zemi a JE TO