Ako nájsť tú pravú?
Re: Ako nájsť tú pravú?
To sa mi páči ja som pravý muž a mám ľavú ženu.
Ale nechcem jej to povedať.
Ale nechcem jej to povedať.
Je to také jednoduché ...
Vždy to bolo v prírode tak, že samičky si hladali toho najlepšieho, ktorý ju vedel zabezpečiť, dať kvalitný genetický materiál - myslím DNA pre svoje deti, ochrániť ju ...
Ja neviem čo sa niektorí muži čudujú ... ???
Veď je to geneticky dané!!! Aj oni si hľadajú partnerky podľa toho, a ak hneď neuspeju tak su frustrovaní.
Páni kde sa podela vaša mužskosť?
Ak sa človek pozrie na dnešných chlapcov, tak sú to nagelovaní frajeri čistí naušnicoví manekýni... chýba mužná sila, galantnosť, zdvorilosť, vytratili sa gentlmani... všade oplzlosť, vulgárnosť
Z očí im kuká strach .... to sa bojíte hľadať tú pravú?
Staré príslovie vraví, kto hľadá ten nájde!
Vždy to bolo v prírode tak, že samičky si hladali toho najlepšieho, ktorý ju vedel zabezpečiť, dať kvalitný genetický materiál - myslím DNA pre svoje deti, ochrániť ju ...
Ja neviem čo sa niektorí muži čudujú ... ???
Veď je to geneticky dané!!! Aj oni si hľadajú partnerky podľa toho, a ak hneď neuspeju tak su frustrovaní.
Páni kde sa podela vaša mužskosť?
Ak sa človek pozrie na dnešných chlapcov, tak sú to nagelovaní frajeri čistí naušnicoví manekýni... chýba mužná sila, galantnosť, zdvorilosť, vytratili sa gentlmani... všade oplzlosť, vulgárnosť
Z očí im kuká strach .... to sa bojíte hľadať tú pravú?
Staré príslovie vraví, kto hľadá ten nájde!
podľa mňa musí byť vzájomná úcta, a schopnosť robiť kompromisy, potom už je to brnkačka
Hlavne musíte mať veľa spoločného a dnes fungujú aj internetové zoznamky, takže je to celkom jednoduchšie. Potom ostávajú už len https://loretta.sk/svadobne-obrucky/ a je hotovo